FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Kuka voi liittyä käyttäjäksi?

– Kuka vain, +18-vuotias, suomalaisen/eurooppalaisen ajokortin omistaja. Voit liittyä käyttäjäksi tästä.

2. Miksi liittyä yhteiskäyttöauton käyttäjäksi?

– Syitä on useita ja niistä kaikki ovat hyviä! 🙂 Auto on ekologinen, edullinen ja erittäin helppo käyttää. Yhteiskäyttöauto on hyvä tuki julkiselle liikenteelle. Sillä voit kuljettaa tavaroita, tavata ystäviä tai vaikkapa lähteä harrastamaan.

3. Mitä palvelu maksaa käyttäjälle?

– Palvelun hinta on: 9,90€/kk + 4,5€/tunti + 0,35€/km. Samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet (aviopuolisot, avopuolisot tyttö/poika ystävät ja +18-vuotiaat lapset) saavat käyttää palvelua yhdellä kuukausimaksulla.

4. Maksaako pysäköinti?

– Oulun alueella pysäköinti maksullisilla paikoilla on ilmaista CarDen yhteiskäyttöautolla.

5. Miten auton tankkaus?

– Autossa on Nesteen polttoainekortti. Mikäli tankkausvuoro sattuu sinulle, ilmoitetaan siitä jo varausvaiheessa. Korvaukseksi tankkaaja saa 5€ ajoaikaa.

6. Varauksen minimi- ja maksimiaika?

– Minimivaraus autolle on 30 min ja maksimivaraus 1vrk. Mikäli tarvitset autoa pidemmille varauksille, ota meihin yhteyttä 3vrk ennen varauksesi tarvetta tästä.

7. Mistä löydän auton?

– Auton sijoituspaikka on aina mahdollisimman lähellä käyttäjien asuinpaikkaa. Näet auton sijainnin myös sovelluksestamme kun olet rekistöröitynyt käyttäjä. Pääset rekistöröitymään tästä.

8. Paljonko on omavastuu?

– Auts, kävikö köpelösti? No vahinkojahan sattuu! Omavastuu on vahinkotilanteissa max 750€. Vahinkotilanteet katsotaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti.

9. Mitä tarkoittaa Psoas Car?

– Toimitamme yhteistyössä PSOASin kanssa yhteiskäyttöautoja opiskelija-asuntoihin. Psoas Caria saa käyttää muutkin, kuin Psoasin asukkaat, se on jopa suotavaa 🙂