YRITYS

Tarina pienestä iloisesta joukosta, joka haluaa kaikille hyvää!

Olet varmasti kuullut tarinan kolmesta muskettisoturista tai kolmesta pienestä porsaasta, mutta entä sitten neljästä Cardenerista… He elivät kylmässä pohjolassa, keskellä synkintä vuodenaikaa, härkäviikkoja. He eivät voineet aavistaa, että pian heidän elämäänsä kääntyisi täysin uusi sivu, se tulisi mullistamaan kaiken.

Vanhin heistä, Cardenologi, oli tehnyt jo pidemmän uran tietokoneiden parissa, ja hänestä tuntui että hänen lahjansa valui hukkaan kuin tiimalasin hiekka, sormien välistä. Idean isä, Cardenisaattori, opiskeli rakennusalaa, ja ei kokenut sen olevan täysin hänen oma juttunsa. Samalla hänet oli petetty työelämän puolella. Cardenaali taas oli toiminut myynnin parissa koko elämänsä, nähnyt paljon eri toimintamalleja ja yhteisöjä, mutta oli silti hieman hukassa siitä mitä hän haluaisi. Carden-perheen nuorin Cardenautti, niin ikään opiskeli ja oli töissä, mutta hänestäkin tuntui että jotain silti puuttui.

Heillä oli ympärillään paljon myös onnellisuutta: perheet, ystävät, harrastukset, mutta työhön he kaipasivat jotain uutta ja omaa. He tiesivät olevansa lahjakkaita ja taitavia omissa rooleissan. Sitten tuli se päivä, kun kaikki muuttui. Oli pimeä helmikuinen ilta, kun nämä neljä Cardeneria istuivat Oulun Hallituskadun pienessä hierontahuoneessa, muuta ei siihen hätään ollut löytynyt. Se kelpasi. Oli idea, ei muuta.

Joku tunsi jonkun, mutta kukaan ei kaikkia. Silti kaikista tuntui että siinä oli hyvä. Oli tapahtunut ihme, että juuri he olivat tässä huoneessa.

Carden-perhe.
Neljä erilaista persoonaa, yhteinen tulevaisuus. Hetkessä kävi selväksi kaikkien vahvuudet ja omat paikkansa. He puhuivat arvoista, niidenkin reunaviivat alkoivat muodostua kuin itsestään.

Vapaus. Yhdessä. Kiitollisuus.
Yhdessä he lähtivät rakentamaan ideaa toteutusasteelle. Viikko viikolta hommat eteni ja pian olikin jo oikea yritys pystyssä.

Heillä oli kuitenkin yksi vihollinen, pelko. Tasaisin väliajoin se hyökkäsi Cardenereja vastaan, mutta heidän unelmansa kilpi oli niin vahvana edessä että se pystyy torjumaan nämä hyökkäykset. Unelmana heillä on tehdä maailmasta parempi paikka olla ja elää. Tehdä ihmisten ajamisesta entistä helpompaa ja taloudellisempaa. Säästää maapallon luontoa ja tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan.

Näin syntyi Carden – Yhteiskäyttöautot kaikkiin tarpeisiin.

Seuraa tarinaamme, jatkoa luvassa.